Helyezze el és kínálja szolgáltatását Magyarország üzleti adatbázisában!
Lépjen be itt, ha Ön már regisztrált szerkesztő!
Elfelejtette jelszavát?
 
Mutassa meg honlapját a térképen!
Befektetés

Beruházás

Cégek, vállalkozások hírei

Cégvilág

Civil hírek

Egészségügy / szociális intézmények

Egyházak

Életmód

Építési ügyek

Érdekességek

Események

EU információk

Fiatalok

Foglalkoztatás

Gazdasági hírek

Gyermek és ifjúsági ügyek

Helyi önkormányzat

Helyi rendeletek

Helyi szolgáltatások

Helytörténet

Idegenforgalmi információ

Informatika

képviselő-testület

Képviselőtestület

Kiállítások, konferenciák

Kistérségek

Koncert

Kórház, klinika vagy egészségügyi centrum

Környezetvédelem

Közlekedés

Közműépítés

Közműépítés és szolgáltatás

Kulturális programok

Munkaerő

Nemzetiségi ügyek

Oktatás

Pályázatok

Portré

Rendezvény

Sport / fittness / szabadidő

Szabadidő

T-Kisebbségek

Ünnepségek

Nagyszerű évünk volt
2006. január 15. 13:22

Január a leltárkészítés időszaka. Íme az előző év sportsikerei címszavakban: Január első nagyszabású sporteseményén Czukor János kosárlabdázó nyerte el a „Komló Szuperbajnoka” címet. A szakmai zsűri szerint Czukor Zoltán “Az év sportolója”...

Jól alakulnak a dolgok - Jótékonykodott is a csapat
2005. november 22. 10:20

Egy fordulót játszott az NB I-es kézilabdacsapat az elmúlt két hétben, valamint a szabad hétre egy jótékonysági mérkőzést szerveztek a város és a csapat vezetői.

Papírforma győzelem és vereség
2005. október 20. 11:28

Két mérkőzést játszott a közelmúltban az NB I-es kézilabdacsapat: előbb a szintén bennmaradásért küzdő Hargitát fogadták Cifráék, majd pedig a dobogós álmokat szövő Tatabányához látogattak.

Igazolódott a papírforma
2005. október 11. 8:12

Csupán egy mérkőzést játszott az elmúlt két hétben az NBI-es kézilabdacsapat. Papp László gárdája a fővárosban vendégeskedett és szenvedett sima vereséget a nyáron alaposan megerősödött hazaiaktól.

Szinte túl szép, hogy igaz legyen
2005. szeptember 23. 9:42

Nemcsak megkezdte a pontvadászatot, hanem három fordulón már túl is van Papp László csapata, és az egy idegenbeli és két hazai összecsapáson olyat produkált, amit a legmerészebb álmainkban sem mertünk remélni.

Újabb játékosok Szegedről? - A kézilabdázók is megkezdték
2006. január 13. 16:06

Már zajlik az NB I-es kézilabdacsapat felkészülése. Nem kis feladat vár Papp László csapatára, ugyanis a sikeres őszi szereplés után mindenki jó folytatást remél tőlük.

Lőj egy gólt...
2005. november 7. 8:32

Két mérkőzést játszott az NB I-es kézilabdacsapat a legutóbbi számunk óta: egy esedékes hazai derbi, a válogatott elfoglaltsága miatt pedig egy előrehozott forduló volt az étlapon.

A négy testőr nyomában - Vívásoktatás negyvenöt év után Komlón
2005. október 11. 8:13

Új színnel gazdagodhat a komlói sportélet palettája, amennyiben a vívás meggyökeresedik városunkban. Igaz, a hatvanas évek elején úttörőként Vincze Vilmos, a Kun Béla Gimnázium testnevelő tanára már vezetett vívószakkört lelkes tanítványainak, de az anyagiak hiányában az mindössze egy éven keresztül működött. Mostantól a PEAC vívószakosztályának kezdeményezésére ismét lehetőség nyílik a komlói fiatalok előtt, hogy közelebbről megismerhessék egyik legeredményesebb olimpiai sportágunkat.

Átadási ünnepség a felsőszilvási iskolában
2005. október 6. 9:13

Mindenki boldog volt a szeptember 20-i felsőszilvási ünnepélyes iskolagyűlésen, melyen az egyik akkori ötletgazda, Lóránt Ákos testnevelő idézte fel a kezdeteket és az elmúlt csaknem negyed század sportpályát érintő változásait. Mint mondta, szó szerint is megfelelő alapokra kellett építeni a pályát, s az akkori komlói cégvezetők első szóra segítettek.

Sikerélménnyel várják a rajtot
2005. szeptember 16. 8:30

A múlt hétvégén ért véget a 2005-ös junior kézilabda világbajnokság, melynek házigazdája hazánk volt. Örömteli, hogy a bronzérmes csapat tagjaként szerepelt a komlói Csorba Gábor és Szegedről frissen igazolt Sutka Norbert is, akik érhetően vidáman tértek vissza klubcsapatukhoz - bár némi hiányérzet volt még bennük.