Helyezze el és kínálja szolgáltatását Magyarország üzleti adatbázisában!
Lépjen be itt, ha Ön már regisztrált szerkesztő!
Elfelejtette jelszavát?
 
Mutassa meg honlapját a térképen!
Államigazgatás

Bemutatjuk

Bér, jövedelem

Borturisztika, borturizmus

Cégvilág

Civil hírek

Család

Egészségügy / szociális intézmények

Elemzések, tanulmányok

Életmód

Energiagazdálkodás

Építési ügyek

Érdekességek

Események

EU pályázatok

Fiatalok

Foglalkoztatás

Fogyasztóvédelem

Gasztronómia

Gyermek és ifjúsági ügyek

Gyermeknevelés

Helyi önkormányzat

Helytörténet

Humán

Információ

Innen-onnan

Innováció

Interjú

Irodalom

Jegyzet

Jótékonyság

Karácsonyi ünnepségek

Katasztrófavédelem

Képviselők

Kiállítások, konferenciák

Kitüntetés

Koncert

Konferencia

Kórház, klinika vagy egészségügyi centrum

Könyvismertető

Környezetvédelem

Közbiztonság

Közérdekű információk

Közlekedés

Közlekedési információk

Köztársasági elnök

Közvélemény

Kulturális programok

Lelkisegély

MSZP

Műszaki Tudományok

Nemzetiségi ügyek

Népművészet

Nyugdíjasoknak

Oktatás

Parlament

Párthírek

Pedagógia

Politika, közélet

Rendezvény

Rendőrségi hírek

Sport / fittness / szabadidő

Sportrendezvény

Szabadidő

Szociális ügyek

Szociálpolitika

Társadalom

Távközlés

Technika

T-Kisebbségek

Történelem

Tudományos hírek

Turizmus

TV, rádió

Utazás

Ünnepségek

Vallás

Vélemények

Vízszolgáltatás

Visegrádon, huszonegyen
2010. szeptember 17. 6:54

A háború, a holokauszt, a betegségek, a múló esztendők jelentősen megtizedelték családunkat. Szerencsére születtek azonban utódok, házasságok révén bekerültek közénk új tagok, akik mind fontosnak tartják, hogy évente más-más helyen találkozzunk. Egy jól szervezett, tartalmas hétvége elég arra, hogy örüljünk egymásnak, megtudjuk, ki mit csinált, mire jutott az elmúlt hónapok alatt. A legutóbbi színhely a mesés Visegrád volt.

"Már vénülő kezemmel..."
2008. május 4. 11:05

Ady szép szavai örökérvényűek. Mélységesen szépek és szívbemarkolóan örökérvényűek, ha egy aranylakodalmon, az ötven évvel korábbi fogadalom megerősítéseként hangzanak el. Így történt ez tegnap, amikor Czukor Lászlóné Kati (sokaknak Kati mama) és Czukor László (sokaknak Laci bácsi) egybehangzóan újra kimondták az IGEN-t. Igent a szeretetre, az összetartozásra, igent a családra, az előttük álló közös jövőre.

Megvan az anyukám!
2007. október 9. 18:45

Sok évvel ezelőtt tanítottam egy testvérpárt. Az idősebb barna, a fiatalabb, akinek osztályfőnöke voltam, szőke. Kedvesnek, aranyosnak találta őket mindenki. Ragaszkodtak egymáshoz és rajongva imádták az őket nevelő gyengénlátó nagypapát. A idős ember távol élő, a gyerekek után soha nem érdeklődő, velük kapcsolatot semmilyen formában nem tartó apát, anyát igyekezett pótolni mindenben. Korán kelt, reggelit készített, leckére ügyelt, szülői értekezletre járt, jó szóval nevelt, szeretett, szeretett.

Tér- és időutazás
2009. március 22. 16:33

Mit kapjon az, aki most tölti be 18. életévét? Autót? - Kinek telik rá? Aranyat? - Kinek kell? Divatos, hamar avuló ezt-azt? - Kinek az ízlése domináljon? Legyen mégis emlékezetes, meglepő, kedves és főleg: örüljön neki az ünnepelt! Így sikerült: 15 perces sétarepülés szeretett városa, Pécs fölött, hogy a magasból lenézhessen mindarra, amit naponta lát. Utána közös ebéd a családdal egy nem mindennapi helyen. Az ötlet ragyogó, a hatás maradandó.

Az első fizetésből
2007. december 23. 17:55

Úgy kezdődött, hogy a fejlett, meseszép babát szülei elhozták karácsonykor. A legnagyobb ajándék az el(nem)fogult nagyszülők számára a puszta léte volt, lévén ő az első.. Maga a (két lábon még nem járó) eleven csoda! Alex, Alex - hamar megszoktuk a kezdetben idegennek tűnő nevet. Gyermekrajzok, óvodai, iskolai szereplések, fényképek. Aztán ballagási meghívó, később kissé zavartan bemutatott barátnő, szakmunkás-bizonyítvány.. és fekete munka...

"Édesapám emléke máig bennem él..."
2006. március 27. 16:34

Minél idősebb az ember, annál többet nosztalgiázik. Mind többször és mind élesebben idézi föl a régmúlt eseményeit, képeit. Már nem szomorkodik miattuk, nem veszteséget érzékel, hanem öröm költözik a szívébe. Hálás a sorsnak, amiért van kire emlékeznie. Aki valamikor szerette, gondoskodott róla, aki egyengette lépteit, amíg tehette. Talán megérezte, hogy a kis család melegsége bizony nem tart soká. Számára pár évig csupán.