Helyezze el és kínálja szolgáltatását Magyarország üzleti adatbázisában!
Lépjen be itt, ha Ön már regisztrált szerkesztő!
Elfelejtette jelszavát?
 
Mutassa meg honlapját a térképen!
Államigazgatás

Bemutatjuk

Bér, jövedelem

Borturisztika, borturizmus

Cégvilág

Civil hírek

Család

Egészségügy / szociális intézmények

Elemzések, tanulmányok

Életmód

Energiagazdálkodás

Építési ügyek

Érdekességek

Események

EU pályázatok

Fiatalok

Foglalkoztatás

Fogyasztóvédelem

Gasztronómia

Gyermek és ifjúsági ügyek

Gyermeknevelés

Helyi önkormányzat

Helytörténet

Humán

Információ

Innen-onnan

Innováció

Interjú

Irodalom

Jegyzet

Jótékonyság

Karácsonyi ünnepségek

Katasztrófavédelem

Képviselők

Kiállítások, konferenciák

Kitüntetés

Koncert

Konferencia

Kórház, klinika vagy egészségügyi centrum

Könyvismertető

Környezetvédelem

Közbiztonság

Közérdekű információk

Közlekedés

Közlekedési információk

Köztársasági elnök

Közvélemény

Kulturális programok

Lelkisegély

MSZP

Műszaki Tudományok

Nemzetiségi ügyek

Népművészet

Nyugdíjasoknak

Oktatás

Parlament

Párthírek

Pedagógia

Politika, közélet

Rendezvény

Rendőrségi hírek

Sport / fittness / szabadidő

Sportrendezvény

Szabadidő

Szociális ügyek

Szociálpolitika

Társadalom

Távközlés

Technika

T-Kisebbségek

Történelem

Tudományos hírek

Turizmus

TV, rádió

Utazás

Ünnepségek

Vallás

Vélemények

Vízszolgáltatás

Elment egy újságíró
2007. március 10. 19:52

Komlón és szerte Baranyában sokan ismerték. Naponta várták írásait. Tudósításaiból értesültek a helyi történésekről. Véleményt formált, érzékenyen foglalkozott mind a kifogásolásra, mind az elismerésre méltó dolgokkal. Szeretett írni. Tudott is.

Gyertyák, virágok
2006. október 29. 17:00

Készítem a csokrot, gyújtom a mécsest, emlékezem. Halottak napján az élők üzennek földi dolgokról azoknak, akik már egy másik dimenzióban vannak. Hiszem, hogy ott vannak és várnak. Várnak és befogadnak, mert csak velük együtt kerek a világ. ha nem ideát, hát odaát...

Könnyek cigányokért
2006. augusztus 2. 19:34

Napra hatvankét évvel ezelőtt különösen nagy veszteséget szenvedtek el a cigányok Auschwitz-Birkenauban, amikor immár válogatás nélkül rájuk engedték a halálos gázt. Asszonyra, férfire, alig-élt gyerekre, jobb napokat érdemlő öregre. Csak azért, mert más rasszhoz tartoztak, mint amely kívánatosnak találtatott Hitler ideológiája szerint.

Legyenek áldottak az édesanyák!
2006. május 7. 5:49

Anyának lenni jó. A legszebb, a legnemesebb a világon. A földön bárki emberfia járhat mindközönségesen,, átkelhet szárazon és vízen, de lebegni fölötte átszellemült örömében csak az anya tud. Mert a titkot egyedül ő ismeri. Az összetartozás, a vér a véremből, a testemből táplálás szent misztériumát, ahogy a nekem fáj, ha őt bántják érzése is csak az ő osztályrésze.

Nyakamban Dávid csillag
2006. január 25. 6:16

Egy évvel ezelőtt az ENSZ a Holokauszt emléknapjává nyilvánította január 27-ét. Ez alkalom számomra egy szubjektív emlékezésre. Édesapám tiszteletére.

Családi találkozó Sárváron
2007. március 9. 18:12

Alig pár napja emlékeztek az érintettek és a velük együttérzők a budapesti gettó felszabadulására. Alig pár napja lehetett olvasni a lengyel állam megkésett kárpólási hajlandóságáról. Alig pár napja készült el zsidó-keresztény családom fájdalmasan szép történetéről szóló könyvem magánkiadásban. (Ugyan mi másban?) Alig pár napja döntöttünk még élő közelebbi-távolabbi rokonok, hogy találkozunk. Találkozunk és emlékezünk. Emlékezünk és tervezünk. Méltóbb éveket, újabb találkozásokat.

Hirosima ürügyén
2006. augusztus 10. 19:24

Augusztusban Hirosima rémségeire emlékezünk. Tiltakozunk. Miközben megint (és mindig) folyik a vér, hal gyermek és felnőtt, pusztul természeti és emberalkotta érték. Ki állítja le a háborút, a terrort, az öldöklést, a gyűlöletet? Mikor leszünk mindannyian emberszabásúak a szó legnemesebb értelmében? Mikor lesz valóban szent és sérthetetlen az élet, a béke?

Béke napja - világbéke nélkül
2006. május 9. 17:38

Május kilencedikét, a második világháború befejezését a béke napjává nyilvánították. De hallgatnak-e azóta mindenütt végérvényesen a fegyverek? A válasz: nem. De törvényszerű-e, hogy így legyen, hogy ezután már mindig így is maradjon, hogy bármikor bárhonnan látható és láthatatlan veszélyek leselkedjenek ránk? Hogy aknarepesztől, sebesüljön csecsemő, bombától pusztuljon gonddal épített ház, porig omoljon templom, iskola, anya sirassa életre szült fiát, hogy madár se járjon ott, hol azelőtt virult a táj.

Fenyegettetés miatt őrzés
2006. február 24. 21:22

Valami nagy baj van nálunk. Ha már asszonyt és gyerekeket is fenyegetnek, hogy (feltehetően) ezzel kellemetlenkedjenek a riválisnak. Vannak viszont szervek, intézmények, amelyeknek tenni kellene a dolgukat. Valószínűleg nem az őrzés az egyetlen eszköz, hanem az intézkedés a szabályok betartásával, de keményen.

Részvét és nagyrabecsülés
2006. január 16. 20:31

A hősies segítségnyújtásnak, az összefogásnak nem volt meg az eredménye, Rebeka elment.. Édesapjáé minden nagyrabecsülésem.