Helyezze el és kínálja szolgáltatását Magyarország üzleti adatbázisában!
Lépjen be itt, ha Ön már regisztrált szerkesztő!
Elfelejtette jelszavát?
 
Mutassa meg honlapját a térképen!
Belföld

Ifjúsági szállás

Intézmény

Iskola

Kollégium

Tanulásmódszertan

Mentálhigiénés foglalkozás a bűnmegelőzésről
2016. április 4. 12:58

Kollégiumunkban a diákok egészségnek védelme, az egészségkárosító szokásokról, szenvedélybetegségekről való tájékoztatás minden tanévben a kiemelt nevelési feladatok közé tartozik. Mindezek megvalósítása kapcsán került sor március 16-án arra a foglalkozásra, amelyet Gönczi György rendőr főtörzszászlós tartott.

Fehér virágok a nőnapra
2016. április 4. 12:54

 A tavaszi időszak egészen a tanév végéig bővelkedik programokban, ünnepekben Hagyományos ünnepeink között a Nőnap kedves alkalomnak számít, hiszen ilyenkor a fiúk köszöntik tanáraikat, a kollégium női dolgozóit és természetesen a lányokat is. Délután a felnőttek köszöntésre került sor a kollégium társalgójában.

Programhétvége először…
2016. április 4. 12:50

2016.február 26-át nagy izgalommal várták a 9.

Kerek évforduló a Babus Kupán
2016. március 17. 19:42

 Március 10-én kerek évfordulóját ünnepelhette kollégiumunk futball tornája, a Babus Kupa. A „születésnapos” rendezvényre tizenkét fiú és két lánycsapat jelentkezett.

A farsangon is sportosan!
2016. március 17. 19:40

Február utolsó hetében, rendhagyó módon - a „torkos csütörtök” helyett „sportos csütörtökkel” tartottuk meg Farsang ünnepét. A maskarások helyett sportöltözetben és tornacipőben vonultak fel a versenyző csapatok a városi sportcsarnok pályájára.

Húsvétra készülődünk
2016. április 4. 12:56

 Március 17-én a kézműves foglalkozáson már a húsvéti ünnepekre készülődtek diákjaink. Gáspár Jánosné, Maja néni segítségével ezúttal ajtódíszeket készítettünk.

Egy kis spanyol tanfolyam-nem csak kezdőknek…
2016. április 4. 12:53

A tavaszi szünet utáni első estét színházban töltötték kollégistáink. A vásárosnaményi művelődési házban vendégszerepelt a budapesti Körúti Színház társulata.

Programhétvége a kollégium falai között
2016. március 17. 19:44

 A tanév első programhétvégéjére március 4. és 6.

Az erős emberek versenyén jártunk
2016. március 17. 19:41

 Kollégiumunk sportéletének „hétköznapjaihoz” hozzátartozik a különféle versenyekre, tornákra, ügyességi vetélkedőkre való felkészülés, a folyamatos testedzés. Különösképpen igaz volt ez az utóbbi időszakra, amikor diákjaink a Baktalórántházán megrendezésre kerülő V.

Színpadon a régi világ
2016. március 17. 19:38

„A népszínművek porosak, unalmasak, a mai fülnek túl harsányak.” Ez lehet, hogy igaz, de ha a történetet kicsit meghekkeljük, a szöveget leporoljuk, az egészet felgyorsítjuk és réginek tűnő, de mai poénokkal dúsítjuk, akkor kiderül, hogy ezek, nagyon, de nagyon jó darabok, remekül játszhatók, és a közönség imádja.