Helyezze el és kínálja szolgáltatását Magyarország üzleti adatbázisában!
Lépjen be itt, ha Ön már regisztrált szerkesztő!
Elfelejtette jelszavát?
 
Mutassa meg honlapját a térképen!
Életmód

Érdekességek

Intézmény

Iskola

Iskolai élet

Kollégium

Középiskola

Kultúra

Sport / fittness / szabadidő


A Művészeti Fesztiválon jártunk
2016.04.15-17. között 11 diáktársammal az AJKP művészeti fesztiválon képviseltük intézményünket: Balogh István, Balogh Stella, Cozma Adrián, Erdei Iván, Farkas Henrik, Ferenczi Mercédesz, Jónás Krisztián, Jóni Csaba, Kapi Petra, Németi Vanda, Szabó Nikoletta, Szántó Vanessza.
Hurai Gergő, Zachár Márk és én az olimpiai rajz pályázatra készítettünk 1-1 rajzot, ezeket magunkkal vittük a fesztiválra.
A nemes megmérettetésre Szabó Béla és Kaluczki Gyula tanár urak kísértek minket.
A fesztivál alatt átélt élmények feledhetetlenek. Megérkezéskor érezni lehetett azt az izgatottságot, szeretetet az emberekből, amivel vártak minket. Az ottani diákok és tanárok mindent megtettek azért, hogy jól érezzük magunkat. Az ott létünk során megismerhettük Ibrány városát is. Betekintést nyertünk az általános és gimnáziumi iskolarészbe. A főbb helyszín a gimnázium épülete volt. A megnyitó rendezvényt és a kisebb programokat ott tartották. Az első nap zárása gyanánt egy kisebb diszkót tartottak, amelyen a diákok dalokat énekeltek. Másnap kezdődött az iskolák közötti rangos vetélkedés. Különböző versenyszámokban indulhattak a diákok, volt színjátszás, szavalat, ének, tánc, hangszeres zene és rajz. Én saját költeményemet adtam elő. Csodálatos előadásokat láthattunk, érezhettük a diákok tartalmas felkészülésének eredményét. Iskolánk teljesítménye nem maradt le a többi oktatási intézményhez képest. Tánc kategóriában elhoztuk a 2. és ének kategóriában a 3. helyezést.
Tánc kategória 2. helyezés: Balogh István, Balogh Stella, Cozma Adrián, Farkas Henrik, Ferenczi Mercédesz, Jónás Krisztián, Németi Vanda, Szántó Vanessza - Felkészítő tanár: Gucsa Sándor.
Ének kategória 3. helyezés: Szabó Nikoletta - Felkészítő tanár: Kenéz András.
A fesztivált egy táncesttel zártuk, ahol a diákok megmaradt lelkesedésüket a színes mozdulatokba fektetették. Másnap mindenki hazaindult. Remélem a következő fesztiválra is eljutok majd.

Gratulálok minden résztvevőnek és felkészítő tanárnak!

http://vayadam.hu/index.php/galeria/category/194-muveszeti-fesztivalon-jartunk.html
Erdei Iván 9.A oszt.

Publikálta
Vay Ádám Gimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium