Helyezze el és kínálja szolgáltatását Magyarország üzleti adatbázisában!
Lépjen be itt, ha Ön már regisztrált szerkesztő!
Elfelejtette jelszavát?
 
Mutassa meg honlapját a térképen!
Egészségügy / szociális intézmények

Életmód

Események

Innen-onnan

Jegyzet

Közlekedés

Kulturális programok

Rendőrségi hírek

Társadalom

Technika

REKLÁMOZOTT HALÁL?...
2006. január 21. 3:17

A minap, mikor vásároltam egy doboz cigarettát (félreértés ne essék nem a dohányzás mellett, vagy ellen kívánok propagálni!), egy érdekes dologra figyeltem fel. Azt már megszoktam, hogy a cigarettásdoboz elején és hátulján ordenáré módon tájékoztatnak a dohányzás káros hatásairól, de az még nekem is újat jelentett amit a dobozban, pontosabban a celofán alatt találtam.

Épülünk, szépülünk....
2005. november 18. 9:37

Lakásavatás – nagy ünnep ez annak, aki így lakáshoz jut és jelen esetben az egész városnak is, hiszen ezáltal gazdagabbá és nem utolsó sorban szebbé, rendezettebbé vált a belváros egy szelete.

Emberek vagyunk...(?)
2005. szeptember 26. 21:42

 A közelmúltban történt a következő eset, amelynek családom is aktív résztvevője volt. Nemrég egy helyközi tömegközlekedési eszközzel, azaz egy autóbusszal „kényszerült” utazni a családom (feleségem és két kisfiam), hogy meglátogassa a közelben lakó nagyszülőket, egyébként a gyerekek nagy örömére, mert ők nagyon szeretnek buszozni.

HOL, HOGYAN ÉS MIVEL?(mérgeződünk)
2005. augusztus 28. 23:34

Vegyük hát sorra, hol, hogyan és mivel mérgezzük magunkat, hiszen az előzőekben említett veszélyes vegyületek velünk ?élnek? otthonunkban is...

A helikopter baleset új fejleményei
2005. augusztus 10. 0:25

A napokban elkészült a pécsi rendőrkapitányság közlekedési osztályán az a jelentés, amely a márciusban történt mentőhelikopter-baleset körülményeit elemzi. A dokumentumból kiderül: a gépet vezető pilóta felelőssége egyértelműen megállapítható.

Művelődési központ avatás (ismét) Hosszúhetényben
2005. november 23. 13:37

Nov. 17–én Juhász Gábor államtitkár jelenlétében átadták a felújított, kibővített hosszúhetényi általános iskolát, majd ezt követően november 18-án Máyer Mihály megyéspüspök felszentelte és felavatta a Nemes János Oktatási és Művelődési Központot. Az ünnepséget követően Radó Zoltánné intézmény igazgatót kérdeztük az előzményekről és a jövőt illető terveikről.

Átverés,lehúzás...
2005. november 1. 3:18

Azon már meg sem lepődünk ahogy honatyáink, választott képviselőink lépten- nyomon átvernek, lehúznak minket, hiszen ez mára a törvényekkel, rendeletekkel megtámogatott, össznépileg elfogadott viselkedés. Valószínűleg már ők is elhiszik hogy mi ezt várjuk el tőlük. Pedig magunkban még mérgelődünk...

És még mindig...(mérgeződünk)
2005. szeptember 22. 23:04

A szervezetünk és életünk mérgezését nem fejezzük be (sajnos) a már korábban említett fürdőszobában és konyhában, hanem bizony a lakás többi helyiségében is komoly veszélyek leselkednek ránk...

ÉDES (?) ÉLET...
2005. augusztus 11. 23:37

Úgy tűnik, bele sem gondolunk, hogy milyen következményei lehetnek a szuper- hiper marketek polcairól megédesített létünknek. Megdöbbentő, hogy a reklámok sármos, örökké izmos és potens családapái, feszes keblű, sosem öregedő családanyái gyerekestől, kutyástól napról- napra hogyan mérgezik, rombolják, gyilkolják magukat.

Boban a Tenkesalja Fesztiválon
2005. augusztus 8. 12:06

Érdemes volt szombat este kilátogatni Siklósra, a várkertbe, de nemcsak a gyönyörű környezet és a vár hagulata miatt, hanem a Kosturica-filmeken világhírűvé vált Boban Markovics és zenekara koncertjére is, amely bátran nevezhető az idei Tenkesalja Fesztivál csúcspontjának.