Helyezze el és kínálja szolgáltatását Magyarország üzleti adatbázisában!
Lépjen be itt, ha Ön már regisztrált szerkesztő!
Elfelejtette jelszavát?
 
Mutassa meg honlapját a térképen!
Befektetés

Beruházás

Cégek, vállalkozások hírei

Cégvilág

Civil hírek

Egészségügy / szociális intézmények

Egyházak

Életmód

Építési ügyek

Érdekességek

Események

EU információk

Fiatalok

Foglalkoztatás

Gazdasági hírek

Gyermek és ifjúsági ügyek

Helyi önkormányzat

Helyi rendeletek

Helyi szolgáltatások

Helytörténet

Idegenforgalmi információ

Informatika

képviselő-testület

Képviselőtestület

Kiállítások, konferenciák

Kistérségek

Koncert

Kórház, klinika vagy egészségügyi centrum

Környezetvédelem

Közlekedés

Közműépítés

Közműépítés és szolgáltatás

Kulturális programok

Munkaerő

Nemzetiségi ügyek

Oktatás

Pályázatok

Portré

Rendezvény

Sport / fittness / szabadidő

Szabadidő

T-Kisebbségek

Ünnepségek

Őskori települések Komló környékén
2006. február 11. 8:41

Január végén megfelelő volt az idő egy régészeti terepbejáráshoz. Bár a föld fagyott volt és néhol hófoltok fedték, a terepjárónak ez nem jelentett akadályt. Magyaregregy-Hosszúföld, a Baglyas-hegy és a Pap-erdő határában sikerült beazonosítani három eddig ismeretlen, lengyeli-kultúrára utaló telepet.

Beruházást tervez a fűtőerőmű
2006. január 26. 8:11

A mindössze három napirendi pont közül elsőként a Komlói Fűtőerőmű Zrt. rekonstrukciós, fejlesztési és felújítási igényeiről tárgyaltak a képviselők a január 16-i rendkívüli ülésen. Ahogy Vida János vezérigazgató személyesen is tájékoztatta őket, a pályázati pénzzel megvalósítandó, mintegy 830 millió forintos beruházásra amiatt van szükség, mert az elmúlt évek gazdasági folyamatai negatív hatással voltak a fűtőerőmű működésére.

Itt volt minden, ami esküvő
2006. január 25. 9:47

A szerencsésebbek elsőre jól választanak és a nagy Ő-vel élik át életük egyik legfontosabb és valóban halálukig meghatározó pillanatát.

Olvasó osztály - már évek óta
2006. január 24. 10:08

Egyre több az olyan kisgyerek, aki az általános iskolába kerülve nagyon nehezen tanul meg olvasni. Ők azok, akik később is lassan és sok hibával olvasnak, s ez a tanulás komoly gátjává válik.

A Ratipur ismét lépett egy nagyot
2006. január 15. 13:26

Bár a 150 főt foglalkoztató Ratipur Kft. telephelye elég jól "el van dugva" a komlóiak elől, aligha akad olyan ember a városban, aki ne ismerné őket. A legtöbben persze még ott tartanak, hogy a cég az autóiparnak dolgozik beszállítóként - ám ez így ma már igencsak idejétmúlt megállapítás.

Testületi szinten szinte minden - Harminc napirendi pontot tárgyaltak meg
2006. február 11. 8:37

Rendeletmódosításból, pályázati témából és értékesítési ügyből több is akadt a február 2-i testületi ülésen, de a képviselőknek ezeken kívül számos más fontos kérdésben is dönteniük kellett.

A német kisebbség nehéz feladatra készül
2006. január 26. 8:09

A 2001. évi népszámlálás adatai szerint Komlón 289-en vallják magukat német nemzetiséginek. A kisebbség - ezt bizonyítja Ábel János a kisebbségi önkormányzat elnökének éves beszámolója - 2005-ben is tevékeny résztvevője volt a város életének.

Gazdag programmal telt Komlón a Magyar Kultúra Hete
2006. január 25. 9:43

A Magyar Kultúra Hete ezévi komlói programját a Régi Időkre emlékszel-e még? című kiállítás nyitotta a Városi Helytörténeti Múzeumban.

Céges vetélkedő a biztonságért
2006. január 24. 10:07

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a Lakics Kft. Évről évre megrendezi a cégen belüli munkavédelmi vetélkedőt, melynek győztesei jelentős jutalomban részesülnek.

Nagyszerű évünk volt
2006. január 15. 13:22

Január a leltárkészítés időszaka. Íme az előző év sportsikerei címszavakban: Január első nagyszabású sporteseményén Czukor János kosárlabdázó nyerte el a „Komló Szuperbajnoka” címet. A szakmai zsűri szerint Czukor Zoltán “Az év sportolója”...